Смт. Старий Яричів,
вул. 8 Березня, 12

Піч MIWE Roll-in

Ротаційна піч Miwe Roll-in - це універсальна піч для випічки хлібобулочних і кондитерських виробів. У ротаційних печах Miwe Roll-in для випічки продукції використовують  дві функції: конвекція і ротація. Це дозволяє продукції рівномірно і швидко випікатися, а також покриватись апетитним глянцем з усіх боків. Ротаційні печі Miwe Roll-in забезпечують високоякісну випічку хлібобулочних і кондитерських виробів завдяки потужному і ефективному парозволоженні і регульованій системі подачі гарячого повітря рівномірно зверху вниз.

   Обслуговування ротаційної печі Miwe Roll-in  з передньої і верхньої частини дозволяє встановлювати піч впритул до стіни або інших печей. Матеріалом для виробництва ротаційних печей Miwe Roll-in є нержавіюча сталь, що позитивно позначається на довговічності і надійності цього обладнання. Головною особливістю ротаційної печі Miwe Roll-in - можливість розбирання на елементи. Холодильні камери Miwe Roll-in комплектуються газовим пальником Weishaupt, Elco або Giercsh. 

Загальна площа поду, прим.:

3,6 - 12,4 м²

8,5 - 21,6 м²

Стелажний візок:

1 (Roll-in)

2 (Roll-in Jumbo)

Розміри подів:

600/400-600/600-600/800-

600/1000-670/1080 мм

600/400-600/800-

600/1000 мм

Поворотна платформа:

так

так

Глибина зовнішня:

1330 - 2130 мм

1450 - 2130 мм

Ширина зовнішня:

1290 - 2260 мм

1550 - 2260 мм

Висота зовнішня:

2330 -2950 мм

2560 - 2950 мм

Мінімальна висота

приміщення:

2590 - 3350 мм

2580 - 3350 мм

Вид енергії:

Конвекція

Конвекція

Тип обігріву:

Масло, газ, електрика

Масло, газ, електрика

Система управління:

Цифрова (FP)- або

Touch Control TC

Цифрова (FP)- або

Touch Control TC

 

Особливості:

 

Регулювання подачі кількості повітря MIWE aircontrol (патент), градієнтна випічка (часткова загрузка), випічка заморожених тістових заготовок CA